Jak čaj správně připravit

250 - 350ml
80°C

Jeden čajový sáček přelijte 250 - 350 ml vody o teplotě 80 stupňů.

1 - 2 min.

Nechte 1-2 minuty vylouhovat. Sáček můžete zalít až třikrát.

Pro dosažení správné teploty vodu nejdříve uvařte na 100 stupňů a poté nechte 1-2 minuty odstát. Dalším způsobem jak poznáte, že teplota vody optimálně klesla je otevřít konvici a počkat, až se z vody nebude kouřit.

Tato skvělá bio sencha je v pyramidových sáčcích, které jsou dostatečně velké, aby se v nich lístky mohly bez omezení rozvinout a vylouhovat.

Každý sáček je individuálně balený, abyste ho s sebou mohli vzít do kabelky nebo batohu a kdekoliv si mohli připravit perfektní šálek senchy.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení