Jak čaj správně připravit
250 - 350ml
80°C
Jeden čajový sáček přelijte 250 - 350 ml vody. Ideální teplota vody je 80 stupňů.
1 - 10+ min.
Nechte 1-2 minuty vylouhovat pro jemný čaj. Chcete-li čaj silný a více hořký, můžete nechat louhovat i přes 10 minut.
Pro dosažení správné teploty vodu nejdříve uvařte na 100 stupňů a poté nechte 1-2 minuty odstát. Dalším způsobem jak poznáte, že teplota vody optimálně klesla je otevřít konvici a počkat, až se z vody nebude kouřit.
Tato skvělá bio sencha je v pyramidových sáčcích, které jsou dostatečně velké, aby se v nich lístky mohly bez omezení rozvinout a vylouhovat.
Každý sáček je individuálně balený v ochranné fólii, aby šel vzít s sebou a mohli jste si perfektní šálek připravit kdekoli.